Självgående svetsare

Går du i tankarna om att byta arbetsplats eller rent av är ny på arbetsmarknaden? Vi söker personal!

Tjänsten

I rollen som svetsare arbetar du med svetsning, slipning och kapning. Men även andra arbetsuppgifter i form av demontage/montage, reparationer och underhåll ingår i tjänsten.

Månadslön under provanställning: 33 500:-

 

Din profil

Vi söker dig som är en glad lagspelare och värnar om andras välbefinnande, samtidigt som du disciplinerat planerar arbetet på bästa möjliga sätt.

Du behöver vara flexibel, självständig och samarbetsvillig då vi ofta jobbar i team ute hos kund. 

Låter tjänsten intressant? Skicka in en ansökan redan idag. Urval och intervjuer sker löpande!

jobb@hps.nu

 

Om företaget

Hallsta plåt & smide arbetar med helhetslösningar inom svetsning, stålkonstruktioner, service och montage. Vi har en stor del service- & reparationsarbeten inom bland annat pappersindustrin och byggsektorn. I vår komplett utrustade verkstad tillverkas det mesta innan montage eller leverans hos kund.

Vi erbjuder en arbetsplats med familjär stämning där beslutsvägarna är korta och snabba. Hos oss finns även stort utrymme för en rad förmåner, så som: friskvårdsbidrag, extra semesterdagar, bilförmån eller kompetensutveckling.

Helhetslösningar inom svetsning, stålkonstruktioner, service och montering. Vi arbetar med samtliga metaller men framför allt stål, rostfritt och aluminium.

Certifierade mot EN 1090-1 och ISO 3834-3. Arbetar enligt ISO 9001 & ISO 14001.

Kontaktvägar

Sväng in på verkstan, slå en signal eller maila oss.